La 8a edició de la mostra 'Curts i més' amplia la seva proposta


  • Comparteix:

Imatge d'edició anterior

Imatge d'edició anterior

L'edició d'enguany de la mostra de curtmetratges 'Curts i més' estarà dedicada a l'obra del cineasta català Marc Recha. A més, es projectarà un curt dirigit, interpretat per santcugatencs i rodat a Sant Cugat. Les projeccions s'iniciaran el 7 de juliol i s'allargaran fins el 10 del mateix mes. Les sessions començaran a partir d'un quart d'11 a la plaça de l'Om.

La 8a edició de la mostra de curtmetratges amplia la seva oferta i afegeix a la seva programació una secció dedicada a la cinematografia asiàtica. La projecció de dos treballs de Marc Recha iniciarà la 8a edició de la mostra de curtmetratges de Sant Cugat que arrancarà dilluns vinent.

Daniel Codorniu és un dels impulsors de la mostra.

Daniel Codorniu

Farem una retrospectiva dels treballs de Marc Recha.


Enguany també s'aposta pel cinema fet a casa nostra. Codorniu ha avançat a Cugat.cat l'estrena d'un curtmetratge realitzat integrament a la ciutat i per santcugatencs.

Daniel Codorniu

Estrenarem 'High Cup' un curt realitzat pel santcugatenc Roger Comelles.


Un any més la mostra ofereix propostes molt diverses tan en el camp de la ficció com el documental. Totes les sessions tindran lloc a la plaça de l'Om a partir d'un quart d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.