Comença la 8a Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat


  • Comparteix:

El cinema asiàtic i l'estrena de 'Hiccup', del santcugatenc Roger Comella, són les principals novetats de la Mostra de Curtmetratges que comença aquest dilluns a Sant Cugat. Una mostra que arriba a la vuitena edició plena de propostes que combinen l'entreteniment i la reflexió. Enguany, el director estrella que inaugurarà les projeccions serà Marc Recha.

La plaça de l'Om tornarà a acollir durant quatre dies la Mostra de Curtmetratges, que enguany té una quarantena de peces en cartell. Els curts repassen la producció de diferents escoles de cinema, els guanyadors de la mostra de cinema d'animació de Catalunya i un llarg seguit de propostes de diversos autors de tot el món.

Els organitzadors han destacat l'ampli ventall temàtic de la mostra. Escoltem el president de l'associació Curts i Més, Daniel Codorniu.

Daniel Codorniu

L'important de la mostra és que hi hagi un equilibri entre l'entreteniment i la reflexió.


De fet, la presència d'autors internacionals fa que l'organització es plantegi canviar el nom de la mostra, com ha explicat Daniel Codorniu.

Daniel Codorniu

Hauríem de canviar el nom de la mostra, perquè la veritat és que és una mostra internacional.


Un dels moments més esperats de la mostra serà l'últim dia, dijous, quan s'estreni el curt 'Hiccup', dirigit pel santcugatenc Roger Comella i protagonitzat pels també santcugatencs Pau Quintana i Laia Cerdà. Després de la projecció, es farà un col·loqui amb tots els presents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.