L'EMIPAC seguirà conscienciant sobre la situació de les escoles privades de música


  • Comparteix:

Donar a conèixer la realitat de les escoles de música privada dins i fora del sector. Aquest és el principal objectiu de l'associació d'Escoles de Música d'Iniciativa Privada Associades de Catalunya (EMIPAC) que s'ha reunit aquest dissabte a la nostra ciutat. L'entitat s'ha mostrat satisfeta del canvi d'actitud que ha pres el Departament d'Educació de la Generalitat respecte aquestes escoles.

L'Aula de So ha acollit aquest dissabte la reunió de l'EMIPAC que s'ha marcat com a objectiu sensibilitzar polítics i gent del sector de la música sobre la situació que viuen els centres d'ensenyament musical privats. Ho ha destacat el director de l'escola de música Aula de So, Martí Marín. Són declaracions a Cugat.cat.

Martí Marín

Ni la gent del gremi coneix la nostra situació per això la nostra feina es conscienciar sobre la nostra situació.


L'EMIPAC i el Departament d'Educació de la Generalitat es reuniran a l'octubre per parlar de la situació dels centres musicals privats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.