La Festa Major de Mira-sol torna enguany carregada d'activitats


  • Comparteix:

Mira-sol reprèn aquest cap de setmana les activitats de la seva Festa Major. Els jocs infantils, el teatre i els concerts de la nit per a la gent jove són les propostes per aquest divendres.

Les activitats comencen a dos quarts de sis de la tarda amb una gran diversitat de jocs populars infantils. A les deu de la nit, el grup Mira-sol Teatre presentarà l'obra 'No és tan fàcil', una història d'amor i desamor a ritme de jazz. A la nit hi haurà una actuació musical gratuïta del cantant Dani Flaco i Fabián DC.

Dissabte es podrà gaudir d'una bicicletada popular seguida d'un espectacle d'animació infantil que inclourà la festa de l'escuma per a la mainada. Un altre punt fort de la jornada serà la botifarrada popular a les nou del vespre que anirà acompanyada de l'orquestra La Banda del Drac.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, fa una crida a tots els santcugatencs perquè assisteixin a la Festa Major.

Xavier Escura

Volem que a partir de divendres tothom s'acosti cap a Mira-sol per gaudir de totes les activitats.


Diumenge al migdia tindrà lloc l'espectacle infantil 'Petits contes gegants' que anirà seguit d'un vermut musical. Ja a la tarda es podrà gaudir de l'actuació dels Castellers de Sant Cugat i els de Mollet, com a colla convidada. Diumenge per posar el punt final a la Festa Gran del districte es faran les ja habituals havaneres a càrrec del grup El Bergantí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.