Més de 1.500 persones han passat per la 8a Mostra de Curtmetratges, segons l'organització


Temes relacionats

Un centenar de persones assisteixen a les projeccions de Marc Recha, que inauguren la vuitena Mostra de Curtmetratges ( 8/jul/08)

La 8a edició de la mostra 'Curts i més' amplia la seva proposta ( 1/jul/08)


  • Comparteix:

La Mostra de Curtmetratges ha tancat la seva 8a edició amb una assistència de públic de gairebé 400 persones cada nit, segons l'associació Curts i Més, organitzadora de la trobada. L'estrena de 'Hiccup', del santcugatenc Roger Comella, quatre documentals sobre el món àrab i una secció sobre productores de cinema de l'Estat espanyol han servit per tancar l'última nit de la mostra.

Durant quatre nits la plaça de l'Om s'ha convertit en la seu de la 8a edició de la Mostra de Curtmetratges, que tanca files més consolidada i amb un públic fidel.

Escoltem el president de l'associació Curts i Més, Daniel Codorniu.

Daniel Codorniu

L'assistència ha estat igual que l'any passat, hi ha una estabilitat, estic molt content i volem continuar treballant.



El plat fort ha arribat aquest dijous amb un curtmetratge purament santcugatenc, 'Hiccup', de Roger Comella, que s'ha projectat amb la presència dels actors Pau Quintana i Laia Cerdà.

L'organització ha explicat que volen arribar fins a la 10a edició de la mostra i que després es plantegen canviar de nom i introduir el terme 'internacional' al títol de la trobada, ja que la majoria de curts són d'origen estranger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.