L'Stage Internacional Dansa Sant Cugat ofereix les primeres actuacions aquesta nit a la plaça del Rei


  • Comparteix:

Una de les actuacions de la passada edició

Una de les actuacions de la passada edició

Un espectacle inaugural enceta aquest dissabte a la nit els espectacles oberts de la 8a edició de l'Stage Internacional Dansa Sant Cugat. El mateixos ballarins de l'stage i l'escola de hip-hop de la ciutat protagonitzaran a partir de les vuit un cercavila des del Teatre-Auditori i fins a la plaça del Rei. A les nou serà el torn de la companyia de Damián Muñoz, la d'Alain Gruttadauria i la Companyia Brodas, que donaran la mostra per inaugurada.

La 8a edició de l'Stage Internacional de Dansa Sant Cugat s'inicia durant el dia d'avui amb la recepció dels assistents a partir de les tres de la tarda. A partir de les nou del vespre tots aquells que ho vulguin podran gaudir del primer espectacle obert a la plaça del Rei. Aquest oferirà l'espectacle de dansa contemporània de la companyia de Damián Muñoz i Virginia García 'El descenso del deseo'. Després serà el torn de la companyia d'Alain Gruttadauria, que estrenarà una nova peça coreogràfica també de dansa contemporània. La Companyia Brodas, de hip-hop, tancarà la inauguració amb 'De dos en dos'.

Abans però, una trentena de ballarins de l'stage sortiran del Teatre-Auditori ballant diferents coreografies en diferents estils i arribaran fins a la plaça del Rei. A la vegada, els alumnes de l'escola de hip-hop de la ciutat també s'afegiran al cercavila 'Trajectes de dansa' des de la seu de la mateixa escola.

Escoltem un dels coorganitzadors, Jordi Rosés.

Jordi Rosés

Es faran dos cercaviles i després a la plaça del Rei l'espectacle.



La mosta inaugural tindrà lloc a partir de les nou a la plaça del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.