Balanç positiu de la Festa Major de Mira-sol, que supera la participació d'edicions anteriors


  • Comparteix:

El tradicional concert d'havaneres ha clos un any més la Festa Major de Mira-sol. Durant tres dies el districte s'ha omplert de propostes per a petits i grans com la bicicletada popular, el teatre i els campionats. Enguany la novetat ha estat la botifarrada popular sense gluten, que l'organització ha qualificat d'èxit després de servir 1.200 botifarres.

Enguany, la pluja ha fet acte de presència a la Festa Major de Mira-sol, obligant a cancel·lar part del programa d'activitats del dissabte de festa. Tot i així, els mirasolencs no s'han fet enrere i han continuat gaudint d'una festa que ha tancat amb un bon balanç de participació.

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha destacat l'alta participació de la festa.

Joan Recasens

Cada cop hi ha més participació i molt civisme.


L'Associació de Veïns Verge del Carme ha organitzat la primera botifarrada popular sense gluten del municipi. Francesc Llahí n'és un dels impulsors.

Francesc Llahí

La valoració és molt positiva ja que vam servir 1.200 botifarres i 30 litres de vermut.


Durant l'última jornada de celebracions, els mirasolencs han gaudit de propostes com el Vermut musical organitzat per la Penya 195 i l'Ajuntament i l'actuació dels Castellers de Sant Cugat i de Mollet. Un any més, les associacions de veïns han entregat els premis de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.