L'associació cultural Pentagrama celebra el seu cinquè aniversari amb un cicle de concerts


  • Comparteix:

L'associació cultural Pentagrama presenta aquest diumenge un cicle de recitals per a commemorar el seu cinquè aniversari. 'Les veus de la Paraula' és el nom d'aquesta iniciativa, que representa obres clàssiques de la literatura al Casal Cultural de Valldoreix.

De nou, el casal valldoreixenc aposta per propostes culturals originals. La primera edició de 'Les veus de la paraula' va a càrrec del grup Pentagrama, que està integrat per dos pianistes, una vocal i l'actor Eduard Araujo, que ens dóna més detalls d'aquest cicle:

Eduard Araujo

Hi ha una programació continuada de cinc anys i aquest any hem decidit fer-ho en forma de cicle per commemorar el cinquè aniversari


L'obra que enceta el cicle és 'Aula Brecht', que recull l'antologia de textos de l'autor Bertolt Brecht. Els intèrprets d'aquesta primera representació són Eduard Araujo i Eric Xirinachs, al piano. L'actor i vocal ens explica en què consisteix:

Eduard Araujo

Hi ha apartats com el líric i el teatral


La programació que inclou aquest primer cicle es durà a terme cada mes fins el mes de maig. Les interpretacions tindran lloc en diumenge al Casal Cultural de Valldoreix a les set de la tarda i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.