El pregó de Manuel Reyes dóna el tret de sortida a la Festa Major de Sol i Aire


  • Comparteix:

El tradicional pregó ha donat el tret de sortida a la Festa Major de Sol i Aire de la mà d'un dels veïns que porta més temps visquent al barri, Manuel Reyes. Una actuació de violí de Clara Garriga, veïna del barri, i una exposició de pintura i fotografia han servit per amenitzar la primera nit de festa. L'alcalde, Lluís Recoder, no s'ha volgut perdre la celebració.

Tot el barri de Sol i Aire s'ha aplegat aquest divendres al vespre a la inauguració de la Festa Major que un any més ha començat amb un pregó molt especial. Cada any, els veïns per ordre d'arribada al barri exerceixen de pregoners. Enguany ha estat el torn de Manuel Reyes, que porta visquent al barri des de l'any 1976.

L'escoltem.

Manuel Reyes

Com a veí de Sol i Aire i amb 72 anys m'he sentit molt feliç de viure amb la meva família i amb aquesta gran família d'amics i veïns aquí.




L'alcalde, Lluís Recoder, ha assistit un any més a la festa grossa de Sol i Aire.

Lluís Recoder

L'amazònia santcugatenca és Sol i Aire. És un lloc frondós enmig de la natura amb el Tibidabo darrera.



Els veïns han començat amb bon peu la festa, demanant un any més que no plogui i que el barri no hagi de patir pels incendis.

Veïns

És l'ocasió de trobar-nos tots, ens ho passem molt bé. / La Festa Major ens ajuda a reunir-nos i participar.



Clara Garriga, una nena de 8 anys veïna del barri, ha interpretat una peça de Bach amb el violí i ha rebut de mans de l'alcalde un ram de flors. Lluís Recoder també ha entregat, com ja ve sent tradició, la placa d'honor al pregoner de l'any passat, Ramon Coma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.