Color Dansa estrenarà al Festival de Peralada 'Serrat balla'


  • Comparteix:

La companyia resident al Teatre-Auditori Color Dansa estrenarà al Festival de Peralada el seu darrer muntatge, 'Serrat balla'. L'espectacle proposa una obra de moviment sobre cançons de Joan Manuel Serrat amb estils ben diferents. La gira del muntatge també aterrarà a Sant Cugat la propera temporada.

Amb ballarins d'estils ben diferents, des del flamenc, al hip-hop o la dansa clàssica, l'espectacle intenta crear el món de Serrat per oferir al públic una interpretació del potencial de la seva música i la poesia de cada lletra. En total són 26 temes del cantautor interpretats per vuit ballarins.

La directora de la companyia, Mudit Grau, explica com va sorgir la idea d'aquest espectacle.

Mudit Grau

El fet de poder agafar l'obra d'un personatge com Serrat obria un camp ampli de possibilitats. Em fa molta il·lusió.


L'obra, que s'estrenarà el proper 10 d'agost, incorpora cançons del repertori de Serrat com 'La Tieta', 'A quién corresponda', 'Algo personal', 'Mediterráneo', 'Res no és mesquí', 'Soy lo prohibido', 'Lucía' i 'La saeta'. Després de l'estrena al Festival de Peralada, el muntatge viatjarà a altres ciutats com Sabadell, Trujillo, Gijón, Santander i també Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.