'Juliols de cine' tanca la seva tercera edició amb més de 400 participants


  • Comparteix:

Més de 400 santcugatencs han participat a la tercera edició del cicle de cinema per infants 'Juliols de cine' organitzats per CinemaNet. El cicle, que ha tingut lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya, ha projectat fins a quatre pel·lícules al llarg del juliol. CinemaNet ja ha sol·licitat poder organitzar un cicle de cinema per a adolescents al setembre al Casal Cultural de Mira-sol.

CinemaNet, una associació sense ànims de lucre dedicada a promocionar els valors del cinema. L'entitat ha estat l'encarregada d'organitzar un cop més 'Juliols de cine', una activitat lúdica que consisteix en ensenyar als fills a veure pel·lícules de cinema i a debatre sobre els films des d'un punt de vista educatiu.

Les jornades s'han dividit en quatre sesions, en les quals s'han projectat les pel·lícules franceses 'Los chicos del coro' i 'Ratatouille' i també els films 'La ganadora' i 'Karikú y las bestias salvajes'.

Daniel Arasa, director de Cinemanet, explica en declaracions a Cugat.cat l'objectiu dels cine-fòrums dedicats als nens.

Daniel Arasa

Les pel·lícules infantils tenen uns valors ètics i educatius que van més enllà del que pugui semblar una pel·lícula de dibuixos.


L'èxit de la tercera edició assegura la continuïtat del cicle de cara l'estiu que ve. A més, CinemaNet ha demanat permís per organitzar un nou cicle de cine enfocat als adolescents al Casal Cultural de Mirasol. Escoltem Arasa.

Daniel Arasa

la idea és transmetre els valors educatius del cinema als adolescents


A banda dels cine-fòrums, també s'ha celebrat la segona edició del concurs 'Dibuixa el teu cine' en què han participat una trentena de nens. Els guanyadors han estat Andreu Llória, Ana Pastor, i Teresa i Isabel Cappunys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.