Es santcugatencs opten pels llibres voluminosos durant l'estiu


Temes relacionats

Les llibreries de Sant Cugat no noten els efectes de la crisi econòmica en el sector editorial (13/ago/08)

Stieg Larsson, Anna Gavaldà i Albert Sánchez Pinyol, els més llegits a l'estiu pels santcugatencs ( 4/ago/08)

Najat El Hachmi i Carlos Ruiz Zafón, autors preferits pels santcugatencs per celebrar el Sant Jordi (24/abr/08)


  • Comparteix:

Els santcugatencs opten per les lectures voluminoses durant l'estiu ja que disposen de més temps per llegir, segons han confirmat els llibreters de la nostra ciutat. D'altra banda, les novel·les fresques i lleugeres també tenen un pes important en les vendes de llibres d'aquesta època. Contràriament, els best-sellers i els llibres d'autoajuda han perdut pes dins el món de les lectures d'estiu.

Llibres voluminosos com 'El juego del ángel', de Carlos Ruiz Zafón, o 'Un món sense fi', de Ken Follet, han estat els llibres estrella d'aquest estiu, ja que els santcugatencs disposen de més temps per llegir durant els mesos de juliol i agost.

D'altra banda, les novel·les fresques i lleugeres com 'El noi del pijama de ratlles', de John Boyne, també han tingut un pes important en la venda de llibres de cara a les vacances.

El llibreter David Oliva, de l'Alexandria, i la llibretera Maria Lluïsa Ribatallada, de la Paideia, confirmen aquestes tendències.


David Oliva i Maria Lluïsa Ribatallada

Realment es nota com els llibres gruixuts es compren a aquesta època. / Hi ha un tipus de llibres que ara es venen molt.



Les llibreries de la ciutat també coincideixen a destacar la disminució de la demanda de llibres d'autoajuda. Així mateix, els best-sellers han perdut pes entre els lectors, tot i que alguna obra com 'El secreto', de Rhonda Byrne, segueix tenint molta acceptació entre la població de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.