El Teatre-Auditori acollirà l'obra 'Espectres' en la seva propera temporada


Temes relacionats

El Teatre-Auditori celebra 15 anys amb la mirada posada en l'ampliació de l'equipament (24/jun/08)


  • Comparteix:

Emma Vilarasau protagonitza 'Espectres'

Emma Vilarasau protagonitza 'Espectres'

El Teatre-Auditori comptarà amb la representació de l'obra 'Espectres' durant la propera temporada. El muntatge, protagonitzat per l'actriu santcugatenca Emma Vilarasau, es basa en el drama d'una mare que lluita per recuperar el seu fill i esborrar el passat. 'Espectres', dirigit per Magda Puyo, es podrà veure en doble sessió, el 23 i 24 d'octubre.

'Espectres' és una de les altres obres teatrals amb les quals compta la nova temporada del Teatre-Auditori, que s'inicia al setembre. Aquest muntatge, d'Henrik Ibsen, tracta sobre la vida d'Elena Alving, una dona que ha viscut lligada a una moral hipòcrita i caduca. El retorn del seu fill comporta un canvi en l'Elena, que intenta esborrar el passat i ser feliç amb ell.

L'obra compta amb la interpretació de la santcugatenca Emma Vilarasau sota el paper d'Elena Alving i Jordi Boixaderas, entre altres. El muntatge es podrà veure el dijous 23 d'octubre a les nou del vespre i divendres 24 d'octubre a les deu de la nit. L'espectacle té una durada d'una hora i 35 minuts sense intermedi, i el preu de les localitats oscil·la entre els 22 i els 14 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.