Joaquim Oristrell dirigeix el film 'Dieta mediterrània', que combina la cuina i l'amor


Temes relacionats

El guionista i director Joaquim Oristrell tanca el cicle de conferències 'Creadors Contemporanis' de la Fundació Sant Cugat (21/jun/05)


  • Comparteix:

Joaquim Oristrell dirigeix el film 'Dieta mediterrània'

Joaquim Oristrell dirigeix el film 'Dieta mediterrània'

El director de cinema resident a Sant Cugat Joaquim Oristrell dirigeix la pel·lícula 'Dieta mediterrània'. El film, que compta les actuacions dels actors Olivia Molina, Paco León i Alfonso Bassave, es basa en l'alta gastronomia i l'amor. La pel·lícula, que s'estrenarà a principis de l'any vinent, és una comèdia que vol aprofundir en la vida mediterrània dels tres protagonistes, als quals se'ls veu créixer durant 40 anys de les seves vides.

Joaquim Oristrell és el director del film 'Dieta mediterrània', que s'ha acabat de gravar aquesta setmana després de vuit setmanes de rodatge. La trama de la pel·lícula gira entorn d'un triangle amorós entre els protagonistes, interpretats per Olivia Molina, Paco León i Alfonso Bassave. Oristrell ha volgut combinar l'alta gastronomia i l'amor, dos ingredients que van acompanyats d'una bona dosi d'humor.

'Dieta mediterrània' explica la història de Sofia, una noia que neix prematurament a una barberia davant els altres dos protagonistes, i creix al voltant dels fogons fins que es converteix en una prestigiosa cuinera. Sofia comparteix la vida amb dos homes: Toni, el seu representant i marit i amb qui té tres fills, i Frank, el seu 'maître' i amant. Paral·lelament, es mostra l'evolució social i la història d'Espanya des de 1968 fins a l'actualitat.

El llargmetratge, que s'estrenarà a principis de l'any vinent, vol representar la cuina com a metàfora de la vida. 'Dieta mediterrània' compta amb el mestre culinari Devahive, que ha elaborat els plats que surten a la pel·lícula per tal que resultin creïbles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.