Àngel Llàcer omple el teatre auditori amb 'El somni d'una nit d'estiu'


  • Comparteix:

La comèdia shakesperiana 'El somni d'una nit d'estiu' ha aconseguit un èxit total de públic al Teatre Auditori. Amb la traducció de Salvador Oliva i sota la direcció d'Àngel Llàcer, la nova versió d'aquest clàssic respecta el text íntegre, amb una estètica dels anys 50 i música en directe.

La companyia Parracs, Azorín Serveis Escènics i el Centre Cultural de Sant Cugat han presentat el clàssic de Shakespeare que barreja elements i personatges màgics i imaginaris. Amb aquesta nova versió es vol aportar una nova mirada a aquests grups de personatges que viuran els seus jocs de seducció i amor, acompanyats d'un forta presència musical.

El director de l'obra, Àngel Llàcer, destaca la màgia de Shakespeare i la importància dels actors:

Angel Llàcer

Tot depen dels actors que tinguis, l'escenari. Si ara ho tornessim a fer seria diferent


Llàcer ha participat a musicals com "A Little Nigth Music", "The Full Monty" i obres dramàtiques com "Mein Kampf" i "Sallinger" tot i que la popularitat li ha arribat com a professor del concurs televisiu Operación Triunfo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.