El Monestir ofereix avui una versió infantil de l'obra 'Pedra i Sang'


  • Comparteix:

Una escena de 'Pedra i sang'

Una escena de 'Pedra i sang'

El Museu-Monestir acull aquesta tarda la versió infantil de l'obra 'Pedra i Sang'. El taller consistirà en l'explicació del conte 'El Gall de ferro que un cop va cantar. El penell del Monestir' i en fer treballs manuals. Aquesta activitat va dirigida a infants de cinc a deu anys i s'oferirà aquest dijous a les sis de la tarda al Monestir.

Els nens de Sant Cugat també podran conèixer la llegenda que narra l'obra 'Pedra i Sang'. El Museu-Monestir ofereix dijous el conte 'El Gall de ferro que un cop va cantar. El penell del Monestir'. Aquesta versió infantil s'emmarca en l'assassinat de l'abat Biure a mans del noble Berenguer de Saltells durant la missa del Gall de l'any 1350 al Monestir de Sant Cugat.

L'activitat, que començarà a les sis de la tarda i s'allargarà fins a dos quarts de vuit del vespre, està dirigida als infants, però hi pot participar tota la família. Després del conte, es farà un taller on es construirà un penell i s'explicarà el seu funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.