El Centro Castellano Manchego celebrarà les 21es Jornades Culturals a finals de setembre


  • Comparteix:

El Centro Castellano Manchego de Sant Cugat celebrarà la 21a edició de Jornades Culturals del 19 de setembre al 5 d'octubre. Els àpats tradicionals de la Manxa, els jocs de taula i l'entrega dels premis 'Quijote', 'Dulcinea' i 'Sancho' són els actes més destacats.

Divendres 19 de setembre s'iniciaran les jornades a dos quarts de set de la tarda amb el tradicional pregó d'inauguració a càrrec d'Eloina Bellon. Aquell dissabte s'entregaran els premis 'Quijote' a Miguel Rojo, 'Dulcinea' a Montserrat Caldes, i 'Sancho' a Emilio Chinchilla, per agraïr el seu treball al centre. Aquest acte conclourà amb l'actuació del grup de rondalles i el grup d'havaneres Sierra y Mar de la Casa de Cuenca de Barcelona.

El president del Centro Castellano Manchego, Manuel Lopez Serrano, explica la importància dels premis.


Manuel López Serrano

Els premis són un homentage als socis que treballen pel centre promocionant la nostra terra a Sant Cugat.



Dissabte 27 de setembre es farà un concurs de truites i dolços. Aquell diumenge es faran jocs de saló, dominó, parxís i cartes. Aquestes propostes s'acompanyaran de les típiques 'migas' manxegues. La nota cultural l'aportarà la conferència de Carmen Sánchez Larraburu sobre el paper dels avis a l'actual societat.

El president de l'entitat destaca la importància de la diversitat d'activitats.


Manuel López Serrano

Cada any celebrem les jornades per recordar la nostra terra, tot i que convidem també a tots els santcugatencs.



Dissabte 4 d'octubre se celebrarà el sopar d'honor dels premiats. Aquell diumenge finalitzaran les jornades amb l'actuació de diferents corals dels centres federats i entitats de Sant Cugat. L'acte de clausura serà les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.