El Cor infantil Sant Cugat guanya el concurs de cors infantils a Hongria


  • Comparteix:

Actuació del Cor infantil Sant Cugat

Actuació del Cor infantil Sant Cugat

El Cor Infantil de Sant Cugat ha guanyat un concurs d'aquesta categoria a Hongria, davant de cors del Japó, Israel i Alemanya. D'altra banda, el cor infantil santcugatenc ha convidat la coral Domino de la República Txeca a les jornades de treball 'Cantemus' que tenen lloc aquesta setmana a Sant Cugat.

El Cor Infantil Sant Cugat ha guanyat la medalla d'or entre els 16 que s'hi presentaven. El jurat, format per cinc directors i compositors de renom internacional, només posava la condició que els cors cantessin una peça de Kodali, creador del sistema educatiu musical que comparteixen tots els cors del festival.

La directora del Cor infantil, Elisenda Carrasco, parla del repertori que van escollir per al concurs i pel qual se'ls ha qualificat com el millor cor infantil del món.

Elisenda Carrasco

El repertori eren 12 minuts de música que havia d'incloure una peças de Codalli i de Pau Casals.


El Cor Infantil ha tornat de la gira per Hongria i la República Txeca amb una crítica excel·lent pel nivell assolit i el treball realitzat.

Carrasco valora l'experiència viscuda.

Elisenda Carrasco

Sentir els millors cors internacionals és la millor manera d'aprendre. I a més hem tingut la gran sort de rebre el reconeixement a la tasca que fem.


Aquests dies s'estan fent unes jornades de treball pensades tant per a alumnes com per a mestres de música. En les jornades, hi participen reconeguts directors de música internacional que ofereixen classes amb el mètode Kodali. A banda d'aquestes classes, pel matí també es fan assajos i al vespre s'ofereixen concerts oberts al públic on no només canta el cor local sinó també el cor Domino de la República Txeca.

Aquest divendres i dissabte actuaran al Trade Center de Sant Cugat a partir de dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.