Amaral actuarà al Teatre-Auditori per celebrar els 15 anys de l'equipament cultural


Temes relacionats

El Teatre-Auditori celebrarà els seus quinze anys amb un concert i un espectacle piromusical (27/ago/08)

El Teatre-Auditori celebra 15 anys amb la mirada posada en l'ampliació de l'equipament (24/jun/08)


  • Comparteix:

Amaral participarà a la celebració del quinzè aniversari del Teatre-Auditori. El grup aragonès format per Eva Amaral i Juan Aguirre s'unirà a Jaume Sisa i Lluís Gavaldà en un espectacle que tindrà lloc el darrer cap de setmana de setembre.

Els actes de celebració dels 15 anys començaran amb un espectacle piromusical gratuït l'últim dissabte de setembre a la plaça del Centre Cultural. El muntatge inclourà les actuacions del trapezista Fura, la companyia de dansa Nats Nus i el mag Lari. També hi col·laboraran els grups locals Kimbala, l'Esbart i Diables de Sant Cugat.

L'endemà, Amaral, Jaume Sisa, Lluís Gavaldà, Maria del Mar Bonet i Martirio, entre altres cantants, interpretaran les seves cançons en el concert '15 anys, 15 cançons'. L'Orquestra Nacional d'Andorra interpretarà els temes dels artistes convidats. L'actuació tindrà lloc al Teatre-Auditori i el preu de les entrades serà de 30 euros. L'espectacle forma part del cicle Camaleons i té la col·laboració de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.