Montserrat Carulla, Julio Manrique i Fila Zero, a la nova temporada del Teatre la Unió


Temes relacionats

El Teatre la Unió tanca una temporada que confirma l'èxit d'una oferta variada (24/jul/08)


  • Comparteix:

Música, espectacles teatrals i poesia clàssica és la nova aposta del Teatre la Unió per omplir les seves butaques fins a finals d'any. Montserrat Carulla, Julio Manrique i la companyia Fila Zero seran alguns dels protagonistes de la programació de l'entitat per aquest inici de temporada.

Una part de la programació està dedicada a muntatges santcugatencs. En aquest àmbit, s'hi podran veure l'obra 'Casting' de Fila Zero i una nit de cantautors amb Pepe Nada i Diego Domingo. També hi haurà concerts amb els grups Amani i Mood, i una sessió de jazz amb Silvia & Foly i Charlie's Mother Blues.

El Teatre la Unió també aposta aquesta temporada per portar espectacles d'èxit a Barcelona a un preu reduït. D'aquesta manera, passaran pel seu escenari 'La forma de les coses', dirigida per Julio Manrique, i l'espectacle poètic 'Itinerari de paraules', amb Montserrat Carulla com a rapsoda, entre altres muntatges.

L'equipament manté l'oferta per a nous formats i sopars musicals. Hi destaca una nit de poesia i dansa andaluses a càrrec de Juan Reverte i un espectacle de fusió de tango argentí amb arranjaments electrònics.

L'oferta infantil continuarà tenint el seu espai al Teatre la Unió. El seu escenari acollirà cinc espectacles fins a finals d'any.

D'altra banda, una altra de les novetats d'aquest any és un nou sistema d'abonament que permetrà reservar les entrades per anticipat. També és nou l'abonament 'Tu10', que regalarà l'entrada a un espectacle a aquells que vagi al teatre almenys deus vegades.

Ho explica el coordinador del Teatre de la Unió, Cristian Treceño.

Cristian Treceño

Els abonaments estan a disposició de tothom que les vulgui aconseguir per telèfon o per Internet


Segons Treceño, la crisi econòmica pot influir en la venda d'entrades, però l'equipament espera fer-hi front amb la nova cartellera i les subvencions municipals, que han augmentat un 500% en els últims dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.