El Teatre-Auditori amplia l'oferta amb xerrades al voltant dels espectacles programats


  • Comparteix:

Un seguit de xerrades complementaran la programació del Teatre-Auditori d'aquest primer trimestre de la temporada. Una xerrada sobre teatre amb Emma Vilarasau i Ramon Madaula i un assaig obert de la companyia de Víctor Ullate són algunes de les propostes més destacades. Per celebrar l'aniversari també s'organitzen visites guiades per les instal·lacions.

Dilluns de la setmana vinent, a partir de les vuit del vespre, comencen les activitats complementàries amb una xerrada dels actors santcugatencs Emma Vilarasau i Ramon Madaula. El 14 d'octubre la xerrada serà al voltant de l'òpera 'Madama Butterfly' a càrrec de Roger Alier, historiador i crítric de la música. Eduard Jener tancarà el cicle el nou de desembre parlant sobre la sarsuela 'Marina'. Les trobades tindran lloc al Cafè Auditori a partir de les vuit del vespre, l'entrada és gratuïta.

Pel tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, aquesta és bona manera de conèixer les obres que s'interpretaran a l'equipament municipal.

Xavier Escura

Aquestes activitats ajuden a tenir una visió més amplia de les obres representades.


El Casal de Joves TorreBlanca també acollirà algunes d'aquestes propostes com l'espectacle 'We sing Bill Evans' amb Silvia Pérez, el dissabte 25 d'octubre a partir de tres quarts de dotze de la nit.

Dilluns, 3 de novembre a les vuit del vespre, el Casal oferirà una xerrada de teatre amb Carol Lòpez i Maria Lanau, actrius de l'obra 'Germanes'.

L'assaig obert del Ballet Víctor Ullate serà el 14 de novembre a partir de les set de la tarda al Teatre-Auditori. L'entrada també és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.