El cicle de cinema d'autor estrenarà la cinquena temporada aquest dijous


  • Comparteix:

La cinquena temporada del cicle de cinema d'autor donarà el tret de sortida dijous que ve amb la pel·lícula iraniana 'Buda explotó por vergüenza'. El cicle manté les dues sessions cada dijous, una a dos quarts de vuit del vespre i l'altra a les deu de la nit, amb versió original i a un preu de tres euros. Un any més, l'historiador i crític de cinema Àngel Comas s'ha encarregat de la tria dels films.

Un total de 13 pel·lícules conformen aquesta cinquena edició del cicle, que comença la setmana que ve amb un retrat de la guerra d'Afganistan sota la mirada de la iraniana Hana Makhmalbaf, filla d'una important saga de directors. El cicle també té aquest any minuts per les comèdies, amb el film 'Coeurs' d'Alain Resnais, ambientat a París, que es projectarà el dijous 2 d'octubre. 'El baño del Papa', 'Promesas del este' o 'Al otro lado' són alguns dels títols que acolliran les sales Cinesa aquest trimestre. A més, la projecció d''Abrígate' el 30 d'octubre comptarà amb la presència del seu director, Ramon Costafreda, a la sessió de nit.

Àngel Comas destaca '4 meses, 3 semanas, 2 días', el film romanès que es podrà veure el dia de la no-violència contra les dones i que va ser 'Palmó d'or' al festival de cinema de Cannes.


Àngel Comas

Una noia em va dir que ha conegut com és l'abortament amb aquesta pel·lícula. És imprescindible.





El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la fidelitat dels públic santcugatenc a la iniciativa.


Xavier Escura

El cicle de cinema ha aconseguit un públic molt fidel que segueix amb interès la tria.




El cicle, organitzat conjuntament per Cinesa i l'Ajuntament, s'acabarà el 18 de desembre amb la pel·lícula 'En un mundo libre' de Ken Loach'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.