Torna el 'Mou-te a ritme santcugatenc' amb una segona edició amb teloners


Temes relacionats

El jurat ja ha escollit els grups per al cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc' (31/jul/08)

La 2a edició del cicle Mou-te a ritme santcugatenc dobla la participació respecte l'any passat (15/jul/08)

Últim dia per presentar maquetes per la 2a edició del Mou-te a ritme santcugatenc (14/jul/08)

Ja es poden presentar maquetes pel 2n Mou-te a ritme santcugtenc (16/jun/08)

Arriba la segona edició del 'Mou-te a ritme santcugatenc' (10/jun/08)

El cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc' finalitza aquesta nit amb el concert de Txilum (20/des/07)


  • Comparteix:

El cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, arrenca la seva segona edició d'aquí a 15 dies. Un centenar de músics de 18 formacions actuaran repartits en nou concerts en diverses localitzacions del municipi en els propers tres mesos. L'alta participació en el procés de selecció ha obert la iniciativa aquest curs també als teloners.

Cherish Band serà el primer grup local en actuar com a teloners el divendres 10 d'octubre abans de Mine!, un grup de rock independent que exprimenta amb el folk, psicodèlia i rock ballable. Limbic Noise, Silvia & Foly, La Flowresta Sounds, Agüita Fresca, Corcho i Cyan són alguns dels noms que es podran escoltar durant aquest trimestre.

La regidora de Joventut i Educació, Esther Salat, explica els objectius de l'Ajuntament, que aquest any s'ha sumat a Cugat.cat en l'organització de la iniciativa.

Esther Salat

Pretenem donar resposta a les accions previstes dins l'eix de cultura del pla local de joventut i arribar als joves dels districtes.




El director de Cugat.cat, Xavier Fornells, ha destacat la feina feta per la cap de músicals de Ràdio Sant Cugat, Jèssica Sotodosos, i la importància de 'posar-se al costat' del moviment musical de la ciutat.

Xavier Fornells

Hi havia una injustícia amb els moviments musicals, que tenen molta força. Havíem de fer-los actuar i posar-nos al seu costat.




Els grups participants han estat seleccionats d'entre una trentena de maquetes per un jurat professional. Escoltem el músic local Joan-Pau Chaves, membre del jurat i arranjador musical d'Els Pets.

Joan Pau Chaves

Ens hem endut una sorpresa perquè hi ha molts grups i propostes.




L'alta participació d'enguany ha obert la iniciativa als teloners, tal com explica Àxel Cayuela, membre del grup Espart, que repeteix en la segona edició del cicle.

Àxel Cayuela

El fet que hi hagi teloners és important perquè es donen oportuntats als grups de la ciutat.




Els grups seleccionats per participar rebran una retribució econòmica i un dvd i un cd de la seva actuació enregistrada en alta qualitat.

Els concerts tindran lloc els divendres des del 10 d'octubre i fins el 12 de desembre a dos quarts d'onze de la nit en diversos espais tancats de la ciutat. Per promocionar el cicle es repartiran 3.000 cartells i 5.000 postals, a més de la publicitat a les publicacions locals i una adreça de My Space de la iniciativa, on hi haurà informació de tots els grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.