Joan Pere Viladecans exposa un recull d'obres inèdites a la Canals Galeria d'Art


  • Comparteix:

El pintor català Joan Pere Viladecans exposa a la Canals Galeria d'Art més d'una desena d'obre inèdites, elaborades els anys 1997 i 2005. Les peces mostren la preocupació de l'artista pel conflictiu diàleg home-natura. Les obres estan treballades sobre un feltre orgànic rugós, que aporta més expressivitat i dificultat al resultat final.

Les pintures estan elaborades sobre feltres orgànics de textura rugosa, per tal d'aportar una major expressivitat a la peça. Ho explica Viladecans a Cugat.cat


Joan Pere Viladecans

Aquestes obres estan fetes totes sobre un feltre orgànic que em proporciona una expressivitat més gran i m'agrada perquè té més dificultat


Viladecans ha destacat que 'no hi ha pobles petits ni ciutats grans'. L'artista explica que tant és exposar a Londres o Nova York com a Sant Cugat perquè quan fa una exposició sempre busca el diàleg entre l'obra i l'espectador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.