Música santcugatenca en directe aquest divendres a la Unió


  • Comparteix:

Els Amani en concert a l'estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat

Els Amani en concert a l'estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat

Cugat.cat i el Teatre la Unió t'acosten la música dels grups de Sant Cugat. Les dues entitats organitzen el Concert Jove, que portarà aquest divendres les joves bandes Amani i Mood a oferir una nit de rock amb segell local.

Els Concerts Joves són un dels fruits del conveni de col·laboració entre Cugat.cat i el Teatre la Unió, que acollirà l'actuació d'aquest divendres. El preu de l'entrada és de cinc euros, i inclou una consumició.

Jéssica Sotodosos, cap de programes musicals de Cugat.cat, parla d'Amani i Mood, les dues bandes que actuaran aquest divendres.

Jéssica Sotodosos

Amani és un grup jove de pop-rock, i Mood són més experimentats i fan un rock més independent.


Aquest serà el segon Concert Jove organitzat conjuntament per Cugat.cat i el Teatre la Unió, després del que va portar a l'escenari els grups Espart i City's Last Noise, el passat mes d'abril.

Els propers Concerts Joves programats seran els dies 10 d'octubre amb Pepe Nada i Diego Domingo en un concert anomenat 'Nit de cantautors' i el 19 de desembre, amb Silvia & Foly i Charlie's Mother Blues amb la 'Nit de jazz'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.