El seminari FirstLight Workshops exposa les millors fotografies fetes pels santcugatencs


  • Comparteix:

Les fotografies es podran gaudir a la plaça de l'Om

Les fotografies es podran gaudir a la plaça de l'Om

El seminari de fotografia FirstLight Workshops exposarà aquesta tarda les millors imatges realitzades durant la sessió de fotografia que es va fer el passat diumenge a la plaça de l'Om. La mostra es podrà veure a partir de les vuit del vespre i és oberta al públic. El seminari està coordinat pel fotògraf del National Geographic Jay Dickman.

El FirstLight Workshops és un prestigiós seminari de fotografia on un conjunt de fotògrafs de renom mundial treballen amb els ciutadans per aprendre sobre la cultura de diferents indrets. Professionals com l'exdirector de la revista National Geographic, Bert Fox, l'expert en programes d'Adobe, Jay Kinghorn, i el guanyador dues vegades del premi Lux Award, Michele Curel, són membres de l'organització.

A partir de les vuit del vespre i fins a dos quarts de deu, els santcugatencs podran gaudir de les millors imatges del seminari, tal com ha explicat una de les organitzadores dels actes, Connie Dines.

Connie Dines

L'exposició és oberta a tothom i allà trobareu les millors fotografies dels artistes pera què tothom en pugui gaudir.


El Workshop està patrocinat per Olympus Cameras, Adobe i Hewlett Packard, empresa amb seu a Sant Cugat. L'organització ja ha avançat que espera tornar a Sant Cugat en els propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.