El grup amateur 'Cugateatre' estrena a la Unió Santcugatenca el seu primer muntatge


  • Comparteix:

El grup de teatre amateur 'Cugateatre' estrena demà, a la Unió Santcugatenca, la seva primera obra. La formació oferirà la representació de dues petites obres: 'Una dona de armas tomar' i 'Se alquila habitación con vistas'. Les dues peces han estat escrites pel director del grup, Enric Cussó.

'Cugateatre' oferirà dues comèdies de situació. 'Una dona de armas tomar' és una peça breu centrada en l'aventura d'un home que pretén casar-se amb una dona de difícil caràcter. La segona obra, 'Se alquila habitación con vistas', assegura també una bona estona a tots els espectadors. Ens explica l'argument el director i guionista, Enric Cussó:

Enric Cussó

És una parella d'homes que viuen en un pis i estan a l'atur


'Cugateatre' va néixer d'un petit grup d'amics aficionats a la interpretació. Actualment està format per una quinzena d'actors d'entre onze i setanta cinc anys. Enric Cussó, assegura que l'important per ells és gaudir i per això anima tots els santcugatencs que ho desitgin a sumar-se al grup.

El repertori de les dues peces està format per actors aficionats. Aquests han hagut d'aportar el seu propi vestuari i crear els decorats degut a la manca de recursos. A banda d'això, el director lamenta la dificultat per trobar espais per l'assaig:

Enric Cussó

L'Ajuntament ens ha deixat una aula de la Casa de Cultura


La cita és demà a dos quarts de sis de la tarda, al teatre de la Unió Santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.