Màgia, música, dansa, teatre i titelles a la nova programació infantil del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les titelles són les principals novetats de la nova programació infantil del Teatre-Auditori. A partir d'aquest cap de setmana i fins el desembre, els infants de la ciutat tenen una nova cita amb l'equipament cultural. La màgia del màgic Andreu, la música pedagògica, el teatre i la dansa ompliran l'escenari de l'equipament cultural durant tres mesos.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat que el públic de la programació infantil és molt fidel. En aquest sentit, ha explicat que espera que responguin a 'l'alta qualitat' dels espectacles.

Pep Tugues

Tenim un públic molt fidel a la programació infantil. La programació és de qualitat així que crec que el públic el sabrà apreciar.


En el mateix sentit s'ha expressat la coordinadora de La Xarxa, entitat encarregada de la programació. Anna Miñarro ha explicat que és important tenir espectadors de teatre pel futur.

Anna Miñarro

Ja fa quatre anys que hi ha una relació molt directe amb el Teatre-Auditori i aconseguim fer una programació de molta qualitat. És important tenir espectadors de teatre pel futur.


El primer espectacle arriba aquest cap de setmana, en sessió doble, de la mà del Màgic Andreu. El mag ha explicat que ara que ja té 60 anys ha apostat pel canvi i per un espectacle més divertit i atrevit.

Màgin Andreu

Aquest any he fet 60 anys. Sóc avi i és perfecte. Aposto per 'divertimento' i perquè entri tot més directe.


Fins el desembre els infants santcugatencs podran gaudir del teatre de les companyies Nats Nus i Festuc, de la música pedagògica de l'Auditori de Barcelona, i de les titelles de Joan Andreu Vallvé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.