La 15a Mostra de Teatre de Valldoreix aixeca el teló aquest cap de setmana


  • Comparteix:

El grup de Teatre Espiral enceta aquest cap de setmana la Mostra de Teatre de Valldoreix amb l'obra 'Teatre Breu'. Les companyies Mira-sol Teatre, Grup Teatre Nyoca i Punt i Seguit se sumen a la trobada, que s'allargarà fins al 16 de novembre.

El Casal de Cultura de Valldoreix torna a ser l'escenari d'una mostra d'arts escèniques. 'Teatre Breu', a càrrec del Grup de Teatre Espiral, inicia el cicle d'obres aquest dissabte i diumenge .

Mira-sol Teatre portarà el dia 26 'No és tan fàcil', basada en els problemes d'una parella després de set anys de convivència.

La directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, explica els requisits de les obres de la mostra.


Trini Escrihuela

Intentem buscar obres que facin pensar, no només que facin riure o que entretinguin



L'edició de la Mostra d'enguany vol reconèixer també les obres d'autors estrangers. És el cas del Grup Teatre Nyoca, que porta la història de 'Les Bruixes de Salem', i de la companyia Punt i Seguit, que porta 'El Visitant', obra basada en reflexions de Sigmund Freud.

El Grup Teatre Espiral serà l'encarregat de tancar el cicle de Teatre de Valldoreix amb l'obra 'Perfils' de Nicasi Camps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.