Quatre galeries santcugatenques se sumen a una nova fira de quadres virtual


Temes relacionats

Quatre galeries santcugatenques se sumen a una nova fira de quadres virtual ( 2/oct/08)

Joan Pere Viladecans exposa un recull d'obres inèdites a la Canals Galeria d'Art (25/set/08)

Joan Pere Viladecans exposa a la Canals-Galeria d'Art (24/set/08)


  • Comparteix:

Menú principal  d'Articula

Menú principal d'Articula

La Sala Rusiñol, l'Espai Lluís Ribas, Canals-Galeria d'Art i La Galeria participen en Articula, una nova fira virtual de galeries de Catalunya. La web recull més d'un miler d'obres de 500 artistes que exposen a sales del país. D'aquesta manera, es pretén animar el públic a visitar presencialment les obres recollides a la web i aconseguir una projecció internacional de l'art català.

A Articula, s'hi apleguen la setantena de sales adherides al Gremi de Galeries d'Art de Catalunya. D'aquesta manera, es pretén animar el públic a visitar presencialment les obres recollides a la web i aconseguir una projecció internacional de l'art català.

La pàgina permet consultar les obres a partir d'un directori d'autors o d'un de galeries. També s'hi facilita la compra de quadres i demanar-ne informació i mostra totes les activitats que es realitzen a nivell gremial.

El propietari de la Canals-Galeria d'Art, Josep Canals, explica quina és la importància d'aquesta nova fira virtual.


Josep Canals

Ens sembla molt bé que es doni una projecció internacional a tot l'art que s'està fent al país amb un nivell bo i de qualitat.



Pel que fa a l'oferta, s'hi poden trobar quadres de diversa temàtica i període. Per exemple, s'hi poden trobar obres de Picasso, Miquel Barceló i d'autors novells.

Articula, que forma part de la campanya de la Generalitat per activar les galeries d'art, rep el suport de l'Institut Català de les Indústries Culturals i de la Fundació Caixa Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.