El Circ Cric s'acomiada amb un gran èxit de públic


  • Comparteix:

Més de 3.000 persones han assistit a les 4 funcions que el Circ Cric ha fet aquest cap de setmana al seu pas per Sant Cugat. L'èxit de públic també s'ha traduït en una bona aportació solidària cap a l'ONG Pallassos sense fronteres.

Els organitzadors s'han vist desbordats i totes les representacions s'han omplert de gom a gom, excepte la de divendres, que va quedar a mig aforament. El cap de setmana moltes persones s'han quedat sense entrada, tal com explica el director tècnic del Circ, Roc Mateu:

Roc Mateu

Ha estat un èxit, no quedaven entrades


A més d'oferir el seu espectacle, el Circ Cric també col·labora amb Pallassos sense Fronteres. L'objectiu d'aquesta ONG és millorar la situació psicològica als camps de refugiats i països en conflicte, i sensibilitzar la societat sobre la situació de les poblacions afectades. En aquest sentit, la resposta dels santcugatencs també ha estat molt satisfactòria:

Roc Mateu

Tota la companyia intenta combinar la feina del circ amb Pallasos sense Fronteres


Les actuacions més aplaudides pel públic santcugatenc han estat la del pallasso Tortell Poltrona i la dels trapezistes, una de les més sorprenents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.