'El llibertí' convenç en la seva primera funció al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El santcugatenc Ramon Madaula i la resta del repartiment d''El llibertí' han divertit els prop de 450 espectadors que han assistit a l'estrena del muntatge de Joan Lluís Bozzo a Sant Cugat. Per les dues representacions de Sant Cugat l'obra compta excepcionalment amb l'actriu Marta Millà, la qual comparteix el paper de Madame Diderot amb Rosa Renom.

Els coneguts actors d''El llibertí' s'han vestit d'època per interpretar el text d'Eric-Emmanuel Schmitt, un text que Joan Lluís Bozzo, director del muntatge, ha volgut respectar totalment. L'actor santcugatenc Ramon Madaula i Montse Guallar han protagonitzat gran part de les escenes més divertides i eròtiques de l'obra.

Els joves actors Jofre Borràs, Nausicaa Bonnin i Paula Vives han completat una comèdia filosòfica que ha fet pensar, però també somriure al públic del Teatre-Auditori.

Un públic que ha valorat molt positivament l'obra i han destacat la interpretació de Madaula i Guallar al sortir de l'espectacle.

Públic

Les quatre dones treballen molt bé. / És una comèdia amb grapa i molt ben interpretada, especialment pel Madaula i la Montse Guallar. / Avui en dia hi ha poques obres amb un diàleg intel·ligent com aquesta.


El Teatre-Auditori continua amb l'erotisme la propera setmana, ja que divendres arriba a Sant Cugat el muntatge 'Estríptis' dirigit per Rafael Amargo i Mario Gas entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.