Marta Angelat estrena 'L'any del pensament màgic' al Temporada Alta 2008


  • Comparteix:

Marta Angelat ha estrenat aquest divendres el seu nou projecte teatral 'L'any del pensament màgic' al festival Temporada Alta 2008. El nou muntatge de l'actriu santcugatenca és una adaptació teatral del llibre amb el mateix títol de l'escriptora nord-americana, Joan Didion.

El Festival de Tardor de Catalunya que se celebra a Girona ha acollit, durant la segona jornada, la nova proposta de Marta Angelat. 'L'any del pensament màgic' és una manifestació del dolor i la pèrdua des dels ulls de Joan Didion. Aquesta crònica la va escriure després de perdre el seu marit, l'escriptor John Gregory Dunne, i la seva filla fa tres anys. El director de l'obra teatral, Òscar Molina, descriu el text com 'un viatge en el procés mental perquè revisqui d'una manera terapèutica el dolor de la mort'.

Marta Angelat ha estat la impulsora del projecte a través de la productora 'Lluna Nova'. L'obra també es podrà veure a partir del 15 d'octubre a al Sala Beckett de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.