La Galeria acull per primer cop l'obra pictòrica de Subirachs


  • Comparteix:

Josep Maria Subirachs presenta una selecció de seva obra pictòrica més recent a 'La Galeria'. Un total de 22 pintures a l'acrílic mostren el treball de l'artista entre els anys 2005 i 2008. L'exposició acull també catorze dibuixos i cinc escultures de diferents etapes artístiques.

Josep Maria Subirachs es va donar a conèixer a la dècada dels cinquanta gràcies a la seva obra escultòrica. L'artista va treballar posteriorment diferents camps artístics, com l'encunyació de medalles i el gravat, entre d'altres. Subirachs també ha posat el seu gra de sorra a la Façana de la Passió de la Sagrada Família.

La Galeria ha acollit per primer cop a Sant Cugat una selecció de l'obra de l'artista barceloní, emmarcada en el desè aniversari de la sala.

La filla de l'artista, Judith Subirachs afirma que la iconografia utilitzada en l'obra pictòrica de l'artista permet que el reconguin ràpidament.


Judith Subirachs

Els temes utilitzats en aquestes pintures i dibuixos són molt reconeixibles en Subirachs, ja que els ha fet servir en escultura.



L'obra de Subirachs es pot veure a La Galeria des d'aquest divendres fins a principis de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.