Roger Mas actua avui al Claustre del Monestir


Temes relacionats

ROGER MAS: 'Ha estat molt encertat convidar-me a un festival de poesia' (11/oct/08)

Roger Mas guanya el Premi Puig-Porret al Mercat de Música Viva de Vic (23/set/08)

El cantautor Roger Mas portarà el seu últim treball a Sant Cugat (13/set/08)


  • Comparteix:

El cantautor Roger Mas presenta aquest dissabte el seu últim treball 'Les cançons tel·lúriques' com a preludi al 8è Festival de Poesia de Sant Cugat. L'acte tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre al claustre del Monestir, un espai que Mas ha catalogat de 'tel·lúric i adient'. El concert, amb un aforament limitat de 200 persones, serà gratuït i està recomanat per Cugat.cat.

'Les cançons tel·lúriques' de Roger Mas tenen l'objectiu de trobar una línia musical de caire espiritual en sintonia amb la tradició catalana, i amb l'ajuda de les diverses tradicions del món. El treball barreja la música sacra catalana, els poemes de Verdaguer, els ragas hindús i la tradició oriental.

En declaracions a Cugat.cat, Mas ha explicat d'on sorgeix el títol d'aquest nou disc.

Roger Mas

El disc va cap a l'eternitat, com els poemes de Verdaguer. La millor manera de dirigir-se cap a coses espirituals és partir de la pròpia terra i d'aquí ve el títol.



Algunes de les peces que Mas interpretarà són 'Els goigs de la Mare de Déu del Claustre de Solsona', el 'Ball de l'Àliga' de la Patum de Berga, i també d'altres temes de creació pròpia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.