Quatre nominats santcugatencs als Premis Butaca


  • Comparteix:

La directora

La directora

Els actors santcugatencs Sílvia Munt, Jordi Bosch i Míriam Alamany han estat nominats per les seves interpretacions als Premis Butaca de Teatre i Cinema, que s'atorguen el 24 de novembre. L'edició d'enguany també dóna opcions al film '53 días de invierno' de la directora local Judith Colell, amb quatre candidatures, entre elles, la de millor pel·lícula catalana.

Míriam Alamany s'ha fet amb una nominació en la categoria de millor actriu de repartiment per l'obra 'El silenci del mar'. La resta de nominacions santcugatenques es troben a la secció cinematogràfica del certamen.

Jordi Bosch està nominat com a millor actor català de cinema per 'Barcelona, un mapa', de Ventura Pons. En la categoria femenina, la valldoreixenca Sílvia Munt aspira al guardó de millor actriu per l'últim llargmetratge que ha dirigit, 'Pretextos'.

Un altra cineasta local reconeguda amb nominacions és Judith Colell amb '53 días de invierno'. El film ha recollit candidatures com a millor pel.lícula catalana i també per a les actuacions de Mercè Sampietro, Àlex Brandemühl i Aina Clotet.

Colell, que aquest any va portar el film al Cicle de Cinema d'Autor, s'ha felicitat pel reconeixement al repartiment de '53 días de invierno'.

Judith Colell

El millor és que els tres actors protagonistes estan nominats i això ens fa estar contentíssims


D'altra banda, l'edició 2008 dels Premis Butaca ha concedit nominacions a dos muntages que es representaran aquest any a Sant Cugat. 'La forma de les coses', dirigida per Julio Manrique, passarà el 31 d'octubre pel Teatre La Unió, mentre que 'Germanes', de Carol López, arribarà el 8 de novembre al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.