Cinc galeries de la ciutat participen al 8è festival de Poesia a una exposició del Museu del Monestir


Temes relacionats

La 8a edició del Festival de Poesia homenatjarà Feliu Formosa entre el 15 i el 19 d'octubre (30/set/08)


  • Comparteix:

Moment de la presentació del certamen

Moment de la presentació del certamen

Cinc galeries de la ciutat mostraran algunes de les obres dels seus artistes al Museu del Monestir dins del calendari d'activitats del 8è Festival de Poesia. L'exposició relaciona els quadres amb poesia de l'homenatjat Agustí Bartra i estarà comissariada per Miquel Desclot.

Les galeries santcugatenques Canals-Galeria d'Art, l'Espai Lluís Ribas, La Galeria, Pou d'Art i la Sala Rusiñol són les organitzadores de l'exposició 'Agustí Bartra. Ritme i imatges' que tindrà lloc al Museu del Monestir a partir de dimecres vinent.

La pintora i galerista de Pou d'Art, Maria Fabre, explica quines de les seves obres es podran veure.

Maria Fabre

El Miquel Desclot em va triar els quadres que li semblaven més adients per adequar els poemes d'Agustí Bartra


Pel que fa a la participació de la Canals-Galeria d'Art, tres són els artistes escollits per la galeria que mostraran la seva obra a la mostra. Aquests són Carmen Anzano, Nobuko Kihira i Rosa Agenjo, que se sumen al certamen amb il·lustracions de diferents poemes d'Agustí Bartra.

Miquel Cabanas i Lluís Ribas són els artistes de les obres escollides de la Sala Rusiñol i de l'Espai Lluís Ribas respectivament. D'altra banda, Francesc Arumí, Didier Lourenço i Jordina Orbañanos són els pintors de La Galeria.

D'aquesta manera, a la mostra es podran veure tot un seguit d'obres dels artistes de les principals galeries de San Cugat, juntament amb il·lustracions de poemes d'Agustí Bartra.

La inauguració és el proper dimecres a tres quarts menys cinc de nou de la nit i els dies de visites seran de dimarts a dissabte de deu a dos quarts de dues del migdia i de tres a set de la tarda.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.