Més iniciatives per a la jornada del Festival de Poesia d'avui


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià, la llibreria L'Amic Imaginari i la sala La Galeria s'afegeixen a aquesta quarta jornada del festival, que començarà a les onze del matí. Cugat.cat també participarà instal·lant un plató a la plaça d'Octavià perquè els santcugatencs recitin poesia. La jornada s'allargarà més enllà de la mitjanit amb un 'after hours' poètic.

L'espectacle dirigit per Sílvia Servan tornarà a encetar la jornada a la plaça d'Octavià a les onze del matí amb 'Poesia al carrer'. A la mateixa plaça, Cugat.cat oferirà un escenari perquè els santcugatencs puguin llegir els seus poemes preferits. A la una, el Museu proposa un recorregut pels versos d'Agustí Bartra amb música en directe a càrrec de Joan Alavedra.

Subirachs & Margarit serà una trobada entre amics l'escultor Josep Maria Subirachs i el poeta Joan Margarit. La trobada serà a partir de les set de la tarda a La Galeria.

El director del certamen, Francesc Parcerisas, destaca aquesta iniciativa.

Francesc Parcerisas

Aquesta col·laboració entre ells serà interessant. A més Margarit és el premi nacional de literatura.


Al punt de la mitjanit el Casal de Joves TorreBlanca ofereix 'Guspires de pedra foguera', un 'after hours poètic' habitual del festival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.