La crisi energètica centrarà les Nits Temàtiques de la Unipau


  • Comparteix:

El president de la UNIPAU, Arcadi Oliveres, i la directora, Neus Sotomayor

El president de la UNIPAU, Arcadi Oliveres, i la directora, Neus Sotomayor

Les Nits Temàtiques de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) començaran divendres de la setmana que ve amb la presentació del calendari d'aquest quadrimestre i una xerrada sobre la crisi energètica. Els altres temes que es tractaran seran les eleccions nord-americanes, la situació actual de la Xina i l'Islam.

El proper divendres Marcel Coderch i Núria Almirón presentaran el seu llibre 'El espejismo nuclear, por qué la energía nuclear no es la solución sino parte del problema'. La sessió tindrà lloc a la Llibreria Mythos.

La directora de la Unipau, Neus Sotomayor, ha explicat a Cugat.cat el contingut de la sessió

Neus Sotomayor

El tema de l'Energia Nuclear l'hem escollit per continuar amb el debat del curs d'estiu. A més hem aprofitat que el Marcel Coderch, que va participar a l'estiu, publica un llibre perquè vingui a presentar-lo.


Sotomayor ha detallat que el tema de l'energia nuclear serà un tema recorrent durant molts anys, motiu pel qual és el protagonista a les Nits Temàtiques.

La xerrada de novembre anirà a càrrec de Josep Maria Julià, que analitzarà les eleccions nord-americanes amb el llibre de Tomas Frank que analitza el vot conservador als Estats Units.

'¿Qué piensa China? El debate interno sobre su futuro' és el llibre de Mark Leonard que dóna nom a la tercera sessió de les Nits Temàtiques de la Unipau. Jordi Casas serà l'encarregat d'explicar la situació de la Xina en base a aquest llibre.

L'última sessió parlarà de l'Islam i sobre la realitat que es viu actualment als països islàmics.

Les Nits Temàtiques a la Unipau tindran lloc els tercers divendres de mes fins al gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.