Feliu Formosa recita al Teatre-Auditori en el seu homentatge


  • Comparteix:

Feliu Formosa ha participat en el seu homenatge teatral del Festival de Poesia al Teatre-Auditori. El santcugatenc Joan Berlanga, Jordi Banacolocha i Xavier Ripoll han recitat i interpretat textos del poeta davant les prop de 300 persones que s'han acostat al Teatre-Auditori la nit de dissabte per gaudir d'aquesta cita poètica.

Els tres actors s'han posat a la pell del poeta per recitar i també interpretar text teatral. Amb una escenografia austera i l'acompanyament musical d'una guitarra al llarg de tot l'espectacle, els rapsodes han fet arribar als espectadors un conjunt de poesies i textos de forma intercalada i també de diàleg entre ells.

Cap al final del muntatge, el director, Oriol Broggi, ha aparegut a l'escenari per col·locar de forma harmoniosa la resta de l'acompanyament musical del Cabo San Roque; un acordió, un baix, un contrabaix i una bateria.

El poeta homenatjat al 8è Festival de Poesia, Feliu Formosa, també ha participat a l'espectacle de forma directa, ja que ha pujat a l'escenari per recitar els seus propis textos, al costat dels tres actors. Formosa ha assegurat a Cugat.cat que l'ha sorprès molt i de manera molt positiva.

Al finalitzar l'espectacle, el públic ha opinat sobre el muntatge i ha dit que es tracta d'un bon tast de poesia.

Públic

M'ha semblat molt interessant i molt ben preparat. / Ha estat un recull molt interessant. / Ens ha agradat molt, venim cada any i està molt bé.


Aquesta setmana el Teatre-Auditori presenta una triple programació; dijous estrena 'Espectres' amb Emma Vilarasau, dissabte el concert d'Eliane Elias, i diumenge, la música continua amb Pedro Guerra i el seu 'Vidas'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.