L'obra 'Espectres' arriba al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Vilarasau i Madaula responen a les curiositats del públic en una xerrada sobre teatre (23/set/08)

El Teatre-Auditori posa avui a la venda els abonaments per la nova temporada ( 3/set/08)

El Teatre-Auditori acollirà un 'Estríptis' la propera tardor (24/jun/08)


  • Comparteix:

Emma Vilarassau protagonitza Espectres

Emma Vilarassau protagonitza Espectres

'Espectres', de l'escriptor i dramaturc noruec Henrik Ibsen, es representa aquest dijous a les nou del vespre al Teatre-Auditori. La santcugatenca Emma Vilarassau interpreta el personatge principal, una mare que lluita per recuperar el seu fill i esborrar el seu passat. L'obra de teatre, sota la direcció de Magda Puyo, també compta amb l'actuació de Jordi Boixaderas, entre altres. Les entrades estan exhaurides.

El muntatge tracta sobre la vida d'Elena Alving, una dona que ha viscut lligada a una moral hipòcrita i caduca. El retorn del seu fill comporta un canvi en Elena, que intenta esborrar el seu passat i ser feliç amb ell. La versió del text d'Ibsen de Magda Puyo i Carles Mallol s'ha estrenat per primer cop al Teatre Romea, on ha tingut molt bona acollida.

'Espectres' és una obra trencadora que parla dels atacs contra els valors de l'Església, la defensa de l'amor lliure, l'incest i la sífilis, entre altres temàtiques. El dramaturg, que volia fer 'un teatre d'idees amb personatges vius' a partir de l'anàlisi de les tensions entre l'individu i la societat burgesa, la crítica social i els moviments interiors de l'ànima humana, s'ha convertit en un punt de referència de la renovació escènica europea.

L'obra de teatre es pot veure en doble sessió aquest dijous a les nou del vespre i divendres a les deu de la nit al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.