Una vintena de persones assisteixen a la presentació de 'Cambio de Rumbo' d'Eva Perea


Temes relacionats

Una vintena de persones assisteixen a la presentació de 'Cambio de Rumbo' d'Eva Perea (22/oct/08)


  • Comparteix:

Moment de la presentació del llibre

Moment de la presentació del llibre

Una vintena de persones s'han aplegat aquest dimecres al vespre a la presentació del primer llibre de la santcugatenca Eva Perea, 'Cambio de Rumbo'. L'obra recull el testimoni de 15 persones que han decidit canviar radicalment la seva vida. Entre els testimonis hi ha el de l'autor del best-seller 'entre limones', l'escriptor Chris Stewart. L'alcalde, Lluís Recoder, ha presentat el llibre al Cafè Auditori.

Un viatge a Boston va portar la santcugatenca Eva Perea a replantejar-se la seva vida i començar un nou camí en el món de la literatura. El llibre recull el sentiment dels testimonis abans i després del canvi que decideixen fer a la seva vida.

L'autora ha explicat que els personatges que ha escollit tenien una vida rutinària, amb un sou fixe i que no els omplia abans del canvi de rumb. Eva Perea explica què l'ha sorprès més a l'hora d'escriure el llibre.

Eva Perea

El que he vist és que les persones que fan un canvi tenen una motivació interna molt forta, no és una tonteria, i creuen molt en el seu projecte.


La presentació de 'Cambio de Rumbo' ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha reconegut haver-se sentit identificat amb les històries dels testimonis que recull el llibre.

Lluís Recoder

És un llibre que convida a viure la vida intensament. M'ha agradat perquè m'he sentit molt identificat ja que sóc dels que creuen que cal viure la vida intensament.


El llibre ja es pot trobar a la llibreria Paideia de Sant Cugat i a d'altres punts de Barcelona.




  • Comparteix:

COMENTARIS

El titular d'aquesta notícia, ha estat redactat per un enemic de l'Eva Perea? Jo diria que arribavem a trenta. Però, en qualsevol cas, quin interés té aquí el nombre, si no és, com sembla, per a destacar-ne l'esquifidesa?

augustbecker. Enviat el 23/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.