La Setmana del Llibre en Català pot deixar Barcelona i ubicar-se al 2009 a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'esdeveniment literari es podria ubicar davant el monestir

L'esdeveniment literari es podria ubicar davant el monestir

La Setmana del Llibre en Català podria venir a Sant Cugat segons informa avui El Periódico de Catalunya. El diari explica que aquesta iniciativa literària que es fa anualment a Barcelona té un peu fora de la capital per discrepàncies entre els organitzadors que són la Cambra del Llibre de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona. L'objectiu del consistori santcugatenc i els editors és refundar la Setmana amb el lema 'Festallibre'.

El diari explica la Setmana del Llibre en Català ha rebutjat les quatre ubicacions ofertes per Barcelona i té una alternativa ja pactada fins als últims detalls amb l'Ajuntament de la nostra ciutat. La idea és que aquesta iniciativa literària es pugui ubicar davant el monestir, a la plaça d'Octavià entre el 6 i el 15 de març de l'any vinent.

L'objectiu que es planteja ara per aquest certamen és que sigui un esdeveniment que vagi més enllà de la simple venda de llibres amb descompte, batejat alternativament com a 'Festallibre' o 'Fes-te llibre'.

Amb tot, segons El Periódico de Catalunya la decisió, pràcticament presa, podria no confirmar-se si la Conselleria de Cultura no garanteix el finançament addicional necessari o bé si Barcelona reconsidera la seva oferta i accepta que la fira s'instal·li a la plaça de Catalunya de la capital o a l'avinguda de la Catedral.

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat ha rebutjat fer declaracions sobre aquest tema tot i que no ha negat que estigui en converses amb els organitzadors del certamen.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.