Arranca la segona edició del Campus Rock Sant Cugat


  • Comparteix:

Edició anterior del campus

Edició anterior del campus

La segona edició del Campus Rock Sant Cugat obre les seves portes aquesta tarda amb la presentació i l'assignació de grups de treball. Un sopar seguit d'una jam session a càrrec dels professors del campus tancarà la primera jornada al Casal de Joves TorreBlanca. Lluís Gavaldà i Pemi Rovirosa, entre altres, dirigiran els tallers d'aquesta iniciativa que s'allarga fins diumenge.

Avui tindrà lloc el primer contacte entre alumnes i professors, es repartiran els grups de treball dividits per instruments i s'exposarà el repertori a practicar durant el cap de setmana.

Un dels mestres del campus i membre del grup Menaix a Truà, Toni Xuclà, explica l'objectiu del certamen.

Toni Xuclà

No es tracta de repetir fórmules ni de repetir cançons mimèticament, sinó de buscar la personalitat de cadascun dels alumnes.






Les classes pràctiques i tallers començaran demà. Cugat.cat col·labora en aquesta iniciativa amb l'enregistrament d'imatges del campus que es projectaran diumenge en el tancament de la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.