L'òpera 'Madama Butterfly' fa ple al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'òpera 'Madama Butterfly' aconsegueix omplir les 700 localitats del Teatre-Auditori aquest dijous al vespre. L'obra de Puccini, interpretada pel Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès, ha deixat satisfet al públic de l'equipament cultural tot i les tres hores que s'ha allargat l'espectacle.

L'òpera ha narrat la història d'un oficial de la marina dels Estat Units, Pinketon, que desembarca a Nagasaki i s'uneix en matrimoni amb una geisha de 15 anys. Al cap de pocs mesos, Pinketon torna a la seva pàtria abandonant la jove esposa. Aquesta, però, li és fidel i es mortifica amb una llarga espera amb al nadó nascut del matrimoni.

El tenor que ha interpretat el paper de l'oficial americà, Javier Agulló, explica que no s'esperava una resposta tant bona pel que fa a l'assistència del públic santcugatenc.



Javier Agulló

És una obra molt coneguda però no m'esperava que no hi hagués cap seient buit.









L'obra de Giacomo Puccini, que va esgotar les entrades tres setmanes abans de l'espectacle, es va estrenar a Milà el 1904.

El muntatge, basat en una obra teatral de David Belasco, ha comptat amb la direcció musical d'Elio Orciuolo, Daniel Martínez a la direcció del cor i la direcció escènica a càrrec de Carles Ortiz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.