Comença el Campus Rock amb èxit de participació


Temes relacionats

El Campus Rock arribarà per segona vegada a Sant Cugat a finals de mes (14/oct/08)

Una setzena de joves participa al Campus Rock per millorar la tècnica musical (18/mai/07)


  • Comparteix:

Una quarantena de joves participa des d'aquest divendres en l'escola musical Campus Rock. Els participants rebran classes de músics professionals i mostraran les seves cançons en un concert aquest diumenge a la plaça del Rei. La iniciativa compta amb la col·laboració de Cugat.cat i té lloc al Casal de Joves TorreBlanca.

Una xerrada ha donat el tret de sortida a la cinquena edició del Campus Rock. Enguany, la trobada ha superat la participació dels anys anteriors.

Ho explica el coordinador i professor Joan Pau Chaves

Joan Pau Chaves

Aquesta és la vegada que estem tenint més assistència i hem superat els trenta alumnes.


Aquest divendres s'han fet els grups d'alumnes i s'ha exposat el repertori a assajar. Els encarregats de dirigir els grups seran músics com Pemi Rovirosa, Jimmy Piñol, Natxo Tarrés i el mateix Chaves, entre altres.

Chaves explica l'organització dels participants.

Joan Pau Chaves

Cada dia formar grups diferents perquè tothom toqui amb tothom. Con que aquest és un campus de cap de setmana, el repertori és molt més curt.



Els participants mostraran les seves composicions aquest diumenge al vespre en un concert a la plaça del Rei. En cas de pluja, el concert es traslladaria al Casal de Joves TorreBlanca.

Cugat.cat col·labora en la iniciativa enregistrant en vídeo els assajos i les classes del Campus Rock. Les imatges es projectaran en el concert final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.