L'Envelat desapareix aquest Nadal per la crisi econòmica


  • Comparteix:

Inauguració de l'Envalat 2007

Inauguració de l'Envalat 2007

L'Envelat desapareix aquest Nadal a causa de la crisi econòmica. Les activitats es reubicaran en altres espais de la ciutat com la Casa de Cultura i el Museu de Sant Cugat. Tot i això l'àrea de Cultura no ha especificat si es mantindrà el mateix nombre d'activitats que l'any passat.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat que no es perdrà la qualitat de les activitats i ha recordat que es podrien reubicar en d'altres equipaments de la ciutat.

Xavier Escura

L'Envelat cau de l'agenda per la crisi econòmica. Vam veure que aquesta era una de les activitats totalment superable buscant d'altres ubicacions.


Davant la possibilitat de recuperar l'Envelat en propers anys, Escura ha explicat que s'haurà d'esperar a la resposta d'enguany de les famílies a les noves ubicacions.

Xavier Escura

Es podria arribar a recuperar, però ens podem trobar la sorpresa que les famílies no trobin a faltar l'esapi habitual de l'Envelat.





L'area de Cultura està treballant en la configuració del program d'activitats que es faran entre la Casa de Cultura, els Jardins del Monestir i el Museu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Buenas Tardes, he visto que el llamado espacio de ocio llamado "l'envelat" no se va a hacer, me gustaría saber si el día 31 de diciembre por la noche, se va a organizar algo en Sant Cugat para los jóvenes. Gracias.

Mónica. Enviat el 16/des/08


quina vergonya que treguin l'envelat. abans que treguin les llums del carrer o les festes de cap d'any. amb la il.lusió dels nens no s'ha d'estalviar

jordi. Enviat el 22/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.