Carlos Latre exposa sobre l'escenari del Teatre-Auditori els conflictes més coneguts de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'humorista i imitador Carlos Latre ha fet gaudir els prop de 700 espectadors del Teatre-Auditori amb el seu espectacle 'Carlos Latre en viu'. Els personatges que ha imitat Latre han fet diverses referències a qüestions pròpies de Sant Cugat com el Monestir, el mosquit tigre o el conflicte de la Torre Negra.

'Carlos Latre en viu' ha estat un muntatge dividit en diferents seccions com informatius, cuina, política, premsa rosa o esports, dins de les quals han tingut cabuida les imitacions de Latre, sempre amb un to humorístic i fent clares referències a l'actualitat global i també la de Sant Cugat.

La imitació de Pedro Piqueras, presentador dels informatrius de Telecinco ha alertat a la població de l'arribada del mosquit tigre, Josep Lluís Núñez s'ha lamentat de no poder edificar a la Torre Negra i la Duquesa de Alba ha dit que ella va presenciar la inauguració del Monestir de Sant Cugat.

Latre també ha interpretat algunes versions de cantants reconeguts com 'Los Pecos', 'el Dúo Dinámico' o 'Joan Manuel Serrat'.
L'espectacle ha finalitzat amb la imitació de Jordi Pujol, el rei Joan Carles i Josep Lluís Carod-Rovira aquest últim, quan s'acomiadava ha exclamat: "Valldoreix lliure!"

Al sortir de l'espectacle, el públic s'ha mostrat molt satisfet.

Públic

El Carlos Latre ho fa molt bé. / Ens ha encantat. / Només puc dir que és un crack. / Fantàstic, ens ha agradat molt.





Divendres que ve arriba la dansa al Teatre-Auditori amb el Ballet Víctor Ullate.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.