Espart participa avui en la final del Sona 9


Temes relacionats

Espart, finalista del concurs musical Sona 9 ( 6/nov/08)

Espart passa a la final del Sona 9! ( 5/nov/08)

Cugat.cat et convida a la final del Sona 9 ( 5/nov/08)


  • Comparteix:

Espart

Espart

El grup santcugatenc Espart participa aquest dimarts a la final del concurs musical Sona 9. El premi final consistirà a gravar i editar un disc amb un productor professional i fer una gira de concerts per tot Catalunya. La final tindrà lloc a partir de les nou del vespre a la sala Bikini de Barcelona.

Espart, que està format per set membres, s'enfronta al hip-hop d'extraradi d'El Nota i el pop-rock psicodèlic de Projecte Bu.

El cantant d'Espart, Àxel Cayuela, parla dels seus rivals.

Àxel Cayuela

Tots dos grups, dins els seus estils ho fan molt bé. Nosaltres estem molt contents fins on hem arribat. Arribar a la final ja és com guanyar.









La final comptarà amb les actuacions de The Gruixut's, guanyadors de l'edició 2007, i Marc Parrot, que oferirà un directe elèctric i rocker com a fi de festa. L'entrada al concert és gratuïta, i està limitada als majors de 16 anys. Sona 9, que és un dels concursos de referència de Catalunya, està organitzat per ICat FM, Televisió de Catalunya, Ritmes.cat i el grup Enderrock.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.