Canals Galeria d'Art mostra fins el 2 de març obres de Miró i Tàpies


  • Comparteix:

Una de les obres de Lluís Boix exposades a la Casa de Cultura

Una de les obres de Lluís Boix exposades a la Casa de Cultura

La Canals Galeria d'Art mostra fins el dia 2 de març quadres, entre d'altres, de Miró i Tàpies en una exposició col·lectiva que es pot veure a la sala 2. A la sala 1, també fins el dia 2 de març, es pot veure una exposició de dibuixos i pintures sobre paper de l'artista Lluís Bosch.

Lluís Bosch és un dels artistes més representatius de l'art català de la segona meitat del segle 20. En la mostra que es pot veure aquests dies a la Canals, Bosch presenta una sèrie de dibuixos i pintures sobre paper sobre el seu treball plàstic. L'artista reflecteix diferents formes però sempre sota dues úniques modalitats de sentir i comprendre: la sensació i la idea. Segons l'artista, el més important de la seva obra és el contingut i no el que pugui suposar.

Lluís Bosch

El que és important són els elements que faig servir per la funció plàstica


En aquests quadres, l'artista s'expressa a través d'objectes encoberts, plomes, línies, draps i taques. Lluís Bosch explica que per ell, la taca és una forma més.

Lluís Bosch

Jo les taques les considero formes


D'altra banda, la Sala 2 de la Canals acull les obres d'artistes com Clavé, Gua-ya-sa-min, Guinovart, Miró i Tàpies. Tots ells exposen el seu punt de vista sobre l'obra gràfica. Aquests artistes, molts dels quals són habituals de la sala, són de reconegut prestigi dins i fora de casa nostra.

Les dues mostres es podran veure fins el 2 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.